>Partybandkoncert - kopimusik<

Der er lagt op til det helt store musikbrag, når Danmarks ubestridte rockdronning Sanne Salomonsen giver koncert i Fritidscentret fredag 31. marts. 1200 lukkes ind til koncerten, og et godt stykke over halvdelen af billetterne er solgt.

Som opvarmning til Sanne Salomonsen-showet spiller det et af Danmarks bedste kopibands RotStain, og gruppen går på scenen igen, når Sanne & Band har sagt farvel og tak.

De seks unge fyre i kopibandet RotStain spiller kopihits og er kendt for medrivende sceneshow, der hurtigt skaber trængsel på dansegulvet. RotStain har bestået i otte år og har indtil nu spillet over 300 livejobs i Danmark, Sverige, Finland og Tyskland.

På hjemmefronten har de bl.a. været på Skanderborg Festival, Jelsø Festival, Fermaten Herning, Train Århus samt forskellige spillesteder og gymnasier.

Kopibandet RotStains musik består af sange fra Robbie Williams, Thoms Helmig, Søren Sko, Bryan Adams, Maroon5, Train, Oasis og mange andre hits.

Koncerten, der for mange er et af årets absolutte højdepunkter i byens musikliv og ventes at tiltrække et meget bredt publikum, er arrangeret af Banken i samarbejde med byens kulturelle foreninger.