>Lederenergi - Nicolai Moltke-Leth<

Ledere oplever selv, at de sagtens kan give den fuld power, hvis det er nødvendigt. Det er sikkert rigtigt, men hvis du har levet et liv på et lavt energiniveau i mange år, så er fuld power bare ikke nok til at skabe resultater, uddyber han.

En illusion
For Nicolai Moltke-Leth er sammenhængen ingenlunde mystisk. Det handler ikke om at undvære, men om at skabe mere energi.

- På kurserne siger lederne, at de har brug for mere tid i hverdagen. Men de får ikke mere tid. Det er en illusion. Til gengæld kan de få mere energi. Og med mere energi kan de præstere mere. Jeg oplever, at nogle ledere efter kurset sætter arbejdstiden ned og samtidig skaber bedre balance og bedre resultater. Det kan lade sig gøre, fordi de er langt mere fokuserede og nærværende. De er mere emotionelt tilstede og får bedre relationer, både på arbejdet og privat. Og evnen til at skabe gode relationer er central. Ellers taber du hovedet og skærer bare igennem, siger Nicolai Moltke-Leth.

Som nævnt er Nicolai Moltke-Leth i sin undervisning stærkt optaget af energier på forskellige niveauer, hvoraf det fysiske er en af fire grundenergier sammen med den mentale, den emotionelle og den spirituelle. Og i lighed med den fysiske side oplever Nicolai Moltke-Leth, at den spirituelle side savner opmærksomhed.

Det åndelige
I denne kontekst rummer det spirituelle ikke nødvendigvis en religiøs dimension, men skal forstås som en styrende energi, som handler om at finde dit kald, din mission – om at finde ind til, hvad du virkelig brænder for at udføre. At det lyder som lidt vel store ord at kapere for mange, er han klar over. Men:

- På mine kurser for Musiker-Børsen, møder jeg folk, der siger: ”Jeg brænder for at være et fantastisk forbillede i min lederrolle på mit job og for at være en fantastisk familiefar eller mor. Men det går galt, fordi mange accepterer at lande på en lavere hylde, fordi de ikke finder deres livsformål, lyder det.

Nicolai Moltke-Leth
• Nicolai Moltke-Leth driver virksomheden True North, som tilbyder coaching og personlig udvikling
• Han er først og fremmest kendt som populær forfatter, foredragsholder, jægersoldat i BS-vægtklassen og hårdhudet eventyrer
• Færre ved, at han er universitetsuddannet i sociologi og uddannet NLP-master
• For tiden er han især optaget af ”Camp True North” – en sommerlejr for unge mennesker. Målet er at styrke deres sociale kompetencer.

Andre kunstnere:

Digterkomiker - Peter Larsen
DSBforedrag - Henrik Byager
Folkemusikenergi - Almost Irish
Hverdagsforedrag - Connie Svendsen
Kamerahumor - Undercover Service
Krimimord - Leif Davidsen
Partybandkoncert - kopimusik
Rpshmdna
Stemmetypesanger - Gert Henning-Jensen
Thomas William
Vinterbergskuespiller - Susse Wold

Virola Carla

Relateret side:

Gitte Brohus booking
Los Problemos
Anne Linnet 03102011130225
Kongen af Danmark Bolcher
Finn Nørbygaard 08102011132832
Vivienne McKee 09102011104841