>Kamerahumor - Undercover Service<

Underholdningsoplæg i skitseform til
GRUPPENs arrangement 9/6 2007
fra Undercover Service

Baggrund
Overordnet er det vores intention at give et par bud på intelligent og vedkommende underholdning, gerne med afsæt i Gruppens værdier og produkter.

Vi vil give de fremmødte en ægte oplevelse af, at dette show er skabt specielt til dem. Uanset hvilken underholdningsmodel der vælges, skal det fremstå som et hyldestshow til medarbejdere og produkt. Humor, komik, ærbødighed og afslutningsvis den fælles MG hyldest hymne.

Undercover Service står for original, skjult kamera-agtig humor med masser af indbyggede overraskelser.

De enkelte forslag er ment som oplæg, dvs. vi kan frit plukke elementer fra de enkelte forslag og komponere en endelig løsning.
Det samme gør sig gældende for varigheden, vores løsning skal også tidsmæssigt tilpasses dagens øvrige program. Pris afhænger naturligvis af hvilken størrelse model der vælges.

Forslag:

1.
Undercover Konsulenterne starter aftenen (evt. 1 time før middagen) med et ”seriøst” oplæg. Dvs. gæsterne får at vide, at der kommer en konsulent, og at ledelsen vil benytte lejligheden til at kombinere lidt fagligt med det fornøjelige. Konsulentens oplæg kan handle om alt fra LEAN eller Vidensdeling til stresshåndtering eller hvad der nu rører sig i virksomheden p.t.

Konsulent-foredraget udvikler sig på absurd og humoristisk vis og ender med store smil og grin. Et godt udgangspunkt for at gå til bords – samt et godt samtaleemne: Hvad man tænkte og følte undervejs osv.

Gæsterne går til bords. Spisningen starter. Pludselig begynder én af tjenerne fra Undercover Service at gå på hænder, en anden at synge opera og en tredje f.eks. at jonglere. Små kvalitets-underholdnings-forløb opstår og lyser op under middagen. Et inspirerende supplement til middagen, ikke noget der fylder det hele og ikke teatertjenere som vi kender det, men en slags fusion mellem serveringsteater og nycirkus..Igen overraskende, nyt og noget der fremkalder smil og grin. (Antallet af artist-tjenere kan varieres)

Når middagen er ved at ebbe ud – evt. inden desserten – runder tjenergruppen af med et lille show på ca. 15 minutter. Showet afbrydes af Konsulenten fra tidligere, der ”lige har glemt” at sige noget vigtigt: Han introducerer The Company Hymn (den nye firmahymne, som forfattes af os) og forløbet slutter med stående afsyngning af hymnen (med vores operasanger som forsanger). En festlig måde at afrunde forløbet. Gæsterne indtager desserten mens de vender begivenhederne og kan derefter gå på dansegulvet.

Andre kunstnere:

Digterkomiker - Peter Larsen
DSBforedrag - Henrik Byager
Folkemusikenergi - Almost Irish
Hverdagsforedrag - Connie Svendsen
Krimimord - Leif Davidsen
Lederenergi - Nicolai Moltke-Leth
Partybandkoncert - kopimusik
Rpshmdna
Stemmetypesanger - Gert Henning-Jensen
Thomas William
Vinterbergskuespiller - Susse Wold

Virola Carla

Relateret side:

Gitte Brohus booking
Los Problemos
Anne Linnet 03102011130225
Kongen af Danmark Bolcher
Finn Nørbygaard 08102011132832
Vivienne McKee 09102011104841