>Hverdagsforedrag - Connie Svendsen<

Connie Svendsen er kendt og respekteret i erhvervslivet for sin anerkendende undervisningsform og evne til at linke teori og værktøjer direkte til arbejdslivet og hverdagen på en konkret, jordnær og dagligt anvendelige måde. Dette sikrer stort udbytte og brugbare værktøjer for alle. Hun er en entusiastisk og inspirerende kraft. Med sin tydelige professionelle skarphed og kærlige væsen, "skærer hun ind til benet". Det er altid lærerigt at være i hendes underholdende selskab.

Foredrag

Et inspirerende foredrag til erhverv, foreninger eller private. Her kan du læse om de fire mest populære foredrag. Alle foredragene kan skræddersyes og varer ca. 60 minutter plus spørgsmål.

Et humoristisk foredrag om hvorfor kærligheden af og til kan være så svær. Her får I et godt bud på, hvorfor det ofte føles som om, vi taler forbi hinanden og gode tips til hvordan vi kan mødes på halv vejen og finde melodien, oplyser Connie Svendsen. Selvom om det handler om kærligheden i privatlivet, er der også gode paralleller til arbejdskollegerne, vor det også af til synes som om vi lever på her sin planet. Et andet faktum er at hvis vi trives på kærlighedsfronten, har vi meget mere at give af på arbejdspladsen.

Et nærmest nødvendigt input til en dagligdag, der bliver mere og mere presset for os alle sammen og hvor der fra mange sider er et krav om at vi skal løbe hurtigere og præstere bedre, fortæller Connie Svendsen. Her får du principperne for et nærværende liv og finder du svar på, hvordan du kan bruge dine egne indre ressourcer til i din dagligdag på arbejdspladsen og derhjemme. Et fuldt stop - foredraget er på samme tid inspirerende og fredfyldt giver dig de 7 vigtige til en stress fri hverdag, som du kan starte med direkte bagefter.

Et inspirerende foredrag om glæden i hverdagen og den positive psykologi. Hvor vigtig er den? Hvordan opstår den? Og Hvordan kan vi få mere af den? Er den så nødvendig – man kan vel ikke gå og være glad altid? Måske kan man… Glæden gør verden større og mulighederne bredere. Folk der føler lykke og glæde får større succes på arbejdspladsen. Hør hvordan det kan gå til og hvordan du kan skabe mere glæde i din hverdag hvad enten du er hjemme eller på arbejdspladsen, slutter Connie Svendsen.