>Digterkomiker - Peter Larsen<


Blandt andet ved en forestilling på Teatret den 8. april.
Her gæster Peter Larsen det lokale teater med en særlig HC Andersen forestilling, "Kuk-Kuk Fallera".

Skuespilleren og komikeren Peter Larsen spiller den geniale eventyr-digter - eller rettere en person, der er bidt af H.C. Andersen.

- På samme måde, som der er Elvis Presley-look-allikes, der hænger hele deres eksistens op på at efterligne og vide alt om deres idol.

Denne skabs-H.C. Andersen ser det som sin fornemste opgave, at føre os ind i digterens finurlige univers, en verden der tilsyneladende er befolket med de velkendte og folkekære figurer, der opholder sig i eventyrene.

Helt i Peter Larsens ånd, vil publikum naturligvis blive indspundet i løjerne i nogle nøje planlagte sekvenser.

På totalteater facon vil scenerummet vil blive brugt helt ud i hjørnerne og de normale grænser mellem scenen og publikumsområdet vil blive flydende.
Med vanlig virtuositet vil han inddrage tilskuernes apparat-viden om vores nationaldigter i den storstilede interaktive redningsaktion, som atter skal få eventyrene og ikke mindst deres velkendte moraler tilbage på de rette hylder.

Med andre ord: Vi kan garantere, at der ikke vil blive fedtet med latteren. For hvad Peter Larsen gør, er altid det rigtige, lyder den ikke umorsomme beskrivelse af forestillingen. Forestillingen starter allerede kl. 18.30, hvor dramaturgen vil introducerer aftenen.

http://proparts.dk/Kisser_og_Soeren.html